Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL | loker bekasi

Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL. Són molts els factors en una normes de seguretat digne d'autos usats en les activitats diàries. Un dels exemples més importants és el tipus de pneumàtics per adaptar-se a les condicions de la carretera. Desgast dels pneumàtics no està d'acord amb les condicions del camí sens dubte perjudicarà a molts usuaris a causa de l'edat del pneumàtic no durarà molt de temps. A més, podria resultar en danys a la construcció d'automòbils.

Actualment, moltes marques de pneumàtics en el mercat. Per descomptat, hem de ser curosos en l'elecció de les marques i tipus de pneumàtics d'acord amb les condicions del camí que passarà cada dia. De fet bastant difícil per a les persones que tenen experiència de primera mà en l'elecció d'una marca i tipus de pneumàtic. Si vostè experimenta aquestes coses en l'elecció d'un pneumàtic de cotxe, Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL. GT Radial pot ser una bona opció. Valoro aquesta consideració de les companyies que els produeixen.

És PT. Empresa Tbk elefant país noi que ha desenvolupat un dels pneumàtics de la marca GT Radial. Pel que fa a l'experiència d'una empresa establerta el 1951 per la qual es podria explicar en la producció de pneumàtics d'acord amb les condicions del camí a Indonèsia. Des que la companyia ha desenvolupat diversos tipus i models de pneumàtics de llantes de bicicleta de pneumàtics de cotxe. Aquesta experiència sens dubte va fer PT. Elefant Tbk conèixer un munt de com crear un bon pneumàtic per les condicions del camí a Indonèsia, que té un clima tropical.

Revisió d'una mica d'història de la creació del PT. Elefant Tbk continuar amb el que són els beneficis de la Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL  PT. Elefant va ser fundada el 1951 i va començar la seva producció mitjançant la producció de pneumàtics de la bicicleta fora i dins. El 1973, un conveni d'assistència tècnica i signat per la Companyia de Cautxú Inoue del Japó per produir pneumàtics de la motocicleta. I el 1981 PT. Elefant Tbk recuperar l'assistència tècnica de la Companyia Hulera Yokohama per iniciar la producció de pneumàtics diagonals per als vehicles comercials i de passatgers. Tenint en compte aquests desenvolupaments en l'any 1993 l'empresa va començar a produir pneumàtics radials comercial per a automòbils i camions lleugers. I el proper any la companyia va rebre la certificació de qualitat, com ara E-marca de la Comunitat Europea i reuneix els requisits i regulacions del Departament de Transport necessària per al mercat dels EUA.

A jutjar per l'experiència i els resultats de la producció de pneumàtics PT. Elefant Tbk No es sorprengui si la producció de pneumàtics Tbk PT Gajah Tunggal obtingut nombrosos premis com els millors pneumàtics a Indonèsia i internacional.

Al mercat d'Indonèsia fins al moment en el segment de la marca GT Radial cotxe passatger encara no està impedit. Actualment, GT Radial s'han utilitzat com un fabricant d'equips originals (OEM) més d'un fabricant de vehicles a Indonèsia, com Toyota i Daihatsu.

Potser t'has preguntat per què cada nou producte PT Gajah Tunggal sempre de la demanda dels consumidors? Això és perquè les empreses sempre estan "escoltar" el desig dels consumidors en la creació de nous productes dels pneumàtics. I no és difícil, perquè les empreses sempre estan tractant de presentar i prop de la comunitat.

Està clar que el producte de la companyia del sud-est asiàtic més gran del pneumàtic és capaç de competir i convertir-se en un millor cotxe de les millors marques del mercat de pneumàtics a Indonèsia. I poder competir així amb les marques estrangeres que són famosos com Bridgestone.

I, per descomptat, molts d'ells també va rebre premis dels diferents grups o agències, com el Premi Primaniyarta premi del Ministeri de Comerç el 2008 i aquest premi és donat directament pel President de la República d'Indonèsia, Susilo Bambang Yudhoyono com una de les millors empreses nacionals en termes de "desenvolupament de la marca global".

Divisió d'Investigació i Desenvolupament forta juga un paper important. En aquesta secció es completa amb experts qualificats i competents en els seus respectius camps. Molts dels experts és un graduat de l'Escola Politècnica de l'elefant, que inclou una de les principals institucions educatives a Indonèsia.

De la divisió de recerca i desenvolupament han nascut més tard i el 2010 CHAMPIRO Eco Museu del rècord mundial d'Indonèsia va donar un premi per a la primera categoria d'ecològic pneumàtics produïts in Indonesia.

No només això, el producte dels pneumàtics CHAMPIRO HPY també va rebre un premi rècord sorprenent 200 de la revista Auto Bild per la seva durabilitat, qualitat i rendiment dels pneumàtics després que proves menggeber Sentul circuit internacional durant les 200 voltes amb un sol joc de pneumàtics.

Sens dubte serà obstaculitzat si l'elefant no té la força financera sòlida i funcionant amb bon govern corporatiu (govern corporatiu).

El reconeixement vi de la revista Euromoney, el setembre de 2006, que atorga el premi al Millor Companyia gestiona d'Àsia a Indonèsia. I re-Elefant l'any de 2011 tenen la gràcia d'un premi com un dels millors d'Indonèsia 10 millors empreses gestionades de la revista FinaneAsia i un dels millors d'Indonèsia 10 millors empreses que realitzin de la revista Forbes.

PT Gajah Tunggal Tbk, com el productor de GT Radial l'octubre de 2009 va produir GT Radial CHAMPIRO HPY, i el juny de 2010 reinventar GT Radial CHAMPIRO ECO, aquesta és una forma de societat que se sent la necessitat d'ajudar a preservar la naturalesa com a part de el món de l'automòbil. La companyia també té la missió de crear un pneumàtic amb el medi ambient i mantenir accessible per al poble d'Indonèsia. Aquest producte, també han rebut l'estima de la concessió va morir per la categoria donat el primer fabricant nacional de pneumàtics amb el medi ambient.

Que la Prova Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL, per la qual cosa, naturalment, també recorda el temps de viatge a 60 anys, l'empresa segueix rebent l'atenció i un lloc en els cors de la gent en la indústria del pneumàtic a Indonèsia són més estrictes. Dit això, el premi és un veritable testimoni de la consistència de la companyia en el manteniment de la qualitat.
Submit Minat Lowongan Anda Disini

Test Minat Lowongan Anda..

Test Minat Lowongan Anda..

Popular Posts

 
© 2010 LOWONGAN KERJA BEKASI
Template by : O-Zone Blogger